Mkhitaryan før Liverpool-møde: Klopp gjorde mig til en bedre spiller
Foto: Dan Mullan/Getty Images
Premier League

Mkhitaryan før Liverpool-møde: Klopp gjorde mig til en bedre spiller

Trods rivaliseringen mellem Manchester United og Liverpool FC bemærker Henrik Mkhitaryan sin tidligere cheftræneres kompetencer.

Mens presset øges på Jürgen Klopp forud for opgøret mod Manchester United, taler Henrik Mkhitaryan om Jürgen Klopp i særdeles positive vendinger.

Offensiv-spilleren havde nemlig glæden af den tyske cheftræner i sin tid hos Borussia Dortmund, og her var Liverpool-træneren afgørende for United-profilens udvikling.

- Efter at jeg havde snakket med ham (Jürgen Klopp, red.), så havde jeg bestemt mig. Jeg ville bare til Dortmund. Da jeg så kom til Dortmund fortalte Klopp mig, at jeg skulle lære at give slip og ikke tænke på fodbold hele tiden, fortæller Henrik Mkhitaryan til 11 Freunde og tilføjer:

- Endelig forstod jeg, hvad han mente, og langsomt men sikkert ændrede han denne del af mig. Jeg er taknemmelig for Klopp. Han arbejdede på min personlighed.

Og selvom presset i øjeblikket er stort på Liverpool-chefen, påpeger den armenske spiller, at tyskeren har overskud til at rose sine spillere i pressede tider.

- I Dortmund blev jeg meget stresset efter et par kampe. Klopp viste mig vejen. Han støttede mig og fortalte mig, at jeg skulle holde hovedet højt, for gode ting ventede på mig. Han hjalp mig til at blive en bedre spiller, afslutter Henrik Mkhitaryan.

Om Jürgen Klopps kvaliteter er nok til at vende skuden for Liverpool, må tiden vise, når Liverpool tager imod Manchester United i morgen klokken 13.30.