Zidane roser Kane: Komplet spiller
Foto: Denis Doyle/GettyImages
Champions League

Zidane roser Kane: Komplet spiller

Zinedine Zidane roser den engelske angriber forud for Real Madrids møde med Tottenham tirsdag.

Tirsdag kommer Real Madrids forsvar utvivlsomt på prøve, når de skal forsøge at tæmme en af Europas mest brandvarme angribere lige nu.

Harry Kane og Tottenham gæster nemlig Santiago Bernabeu i Champions Leagues gruppespil, og i den anledning valgte Zinedine Zidane mandag at afsløre sin beundring for den engelske landsholdsanfører:

- Han er en afgørende spiller for Tottenham. Han er god i alle spillets aspekter, men det bedste ved ham er, at han hele tiden ved, hvor målet står. Han ligner det ikke, men han er en komplet spiller, og han stepper altid op, når der er brug for ham, fortalte Real Madrids franske manager ifølge SkySports. 

I Spanien har der længe været forlydender om, at netop Real Madrid skulle være interesserede i Harry Kane, efter at Kylian Mbappé valgte at slutte sig til Paris Saint-Germain denne sommer. De rygter vil Zidane dog ikke udtale sig om:

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, lød det fra succestræneren. 

Både Real Madrid og Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af de første to runder i Champions Leagues gruppespil, og vinderen af kampen tirsdag vil derfor kunne sende sig selv alene i toppen af Gruppe H.