Video : Tipsbladet
Premier League

Zlatan tilbage på træningsbanen

Den svenske angriber er tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne efter en længere skadespause.

Zlatan Ibrahimovic blev i Europa League-kampen mod Anderlecht i april alvorlig knæskadet, og i første omgang så ud til at ende hans karriere, men sådan skulle det ikke gå.

Selvom den svenske angriber havde kontraktudløb i sommer, så valgte den engelske klub at forlænge med ham, og nu nærmer han sig samtidig et comeback. Således er Zlatan tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne, hvor han har trænet med op til Champions League-kampen mod Benfica onsdag aften.

Den stærke angriber har angiveligt trænet med holdet i 20-25 minutter i hver træning, og ifølge engelske medier er han tæt på 100 procent.

Selvom den 36-årige angriber er ved at være klar fra sin skade, så forventes det ikke, at han kommer til at spille en rolle for Manchester United før i slutningen af året - måske først i det nye år.

Manchester United-træneren, Jose Mourinho, har tidligere gjort det klart, at Zlatan Ibrahimovic kommer til at spille en rolle i denne sæson, men at han ønsker den svenske angriber helt fit, inden han får spilletid.