Bedst og værst: Tåge stoppede FCK-kamp midlertidigt
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Europa League

Bedst og værst: Tåge stoppede FCK-kamp midlertidigt

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Zlin og FC København.

Zlin – FC København 1-1
1-0 Dame Diop ’11
1-1 Peter Ankersen ’19

Kampens bedste:

Zlin: Dame Diop er Zlins målscorer, og det viste han i dag, da han bragte hjemmeholdet foran tidligt i kampen. Den fysisk stærke angriber var i en duel mod Denis Vavro og fik foden på først, og det var i det hele taget tydeligt, at det offensive præg skulle komme fra ham.

FC København: Peter Ankersen kom flere gange frem til indlæg, og han var også manden bag et mål i dag, da han kom ind i feltet og afsluttede klinisk. Det var ikke fejlfrit defensivt, men man kan tilgive meget, når han leverer offensivt.

Kampens værste: Både Denis Vavro og Michael Lüftner havde flere aktioner, hvor de ikke så superskarpe ud - faktisk var de usikre. Der er altså meget, der skal forbedres, før den velkendte og velsmurte FC København-maskine kører på skinner igen.

Kampens detalje: Midtvejs i anden halvleg kom der så meget tåge fra moder natur, at man simpelthen måtte afbryde kampen. Det skabte en pause på knap 20 minutter, inden kampen blev forsøgt genoptaget. Det gav anledning til nogle lettere komiske situationer.