Video : Tipsbladet
1. division

EfB-træner: Kommer for at spille vores spil

EfB’s cheftræner, John Lammers, glæder sig over at være ubesejret i fem kampe, og har fokus på det, der virker.

Esbjerg fB er ubesejret i fem kampe, hvilket har ført dem op på en fjerdeplads i 1. Division, og holdet har ikke tabt siden de mødte weekendens kommende modstander, Fremad Amager.

Men selvom det ikke blev til det ønskede resultat sidst de møde John 'Faxe' Jensens mandskab, så skal spillet ikke rettes til.

- Vi har været inde i en god stime, og den skal vi have til at fortsætte. Vi har ikke tabt, siden vi mødte Fremad Amager sidst, og vi kommer for at spille vores spil, så de skal tilpasse sig, siger John Lammers til klubbens hjemmeside.

Det betyder dog ikke, at man er blind over for modstanderens kompetencer.

- Vi har selvfølgelig lavet en plan for, hvordan vi griber kampen an, for vi tror, at vi ved, hvordan de kommer, og vi har set deres seneste kampe. Vi skal bare holde fast i det gode spil, som vi har vist i et stykke tid, og så får vi point. Det er simpelthen vores fokus, slutter John Lammers.

Esbjerg, der rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, har ikke fået den bedste start på sæsonen i den næstbedste danske række, men tre sejre i deres seneste fem kampe, så er de ved at få vendt skuden.