David Nielsen: Jeg ved godt, det ikke ser fint ud
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

David Nielsen: Jeg ved godt, det ikke ser fint ud

AGF-træner David Nielsen vil ikke male fanden på væggen efter nederlaget til FC København.

AGF fik en ordentlig snitter i David Nielsens første udekamp i spidsen for de hvide, da holdet tabte 0-4 i Telia Parken til et velspillende FCK-mandskab. Dermed har den tidligere Lyngby-boss nu tabt to kampe som cheftræner i Aarhus.

Mens David Nielsen var tydeligt frustreret efter nederlaget til Lyngby, er han mere afklaret efter afklapsningen til FCK. 

- Vi kommer ind med en stor tro på tingene, men vi lykkes ikke. Så kan man godt male det hele sort, men sådan som de spiller i dag, skal vi stå tidligt op og være dygtige for at tage dem her (i Telia Parken, red.), siger David Nielsen, der nu har haft to kampe i spidsen for AGF:

- I den første synes jeg, vi gør en masse rigtige ting, men får nogle ting imod os. I dag får vi nogle andre ting i mod os. Herinde er det svært at få en god følelse, og især når de kommer med det tryk, de gør i dag. 

- Jeg ved godt, at det ikke ser fint ud at tabe 0-4, og det er heller ikke sjovt for spillerne, men jeg ved, hvorfor vi taber, og det gør vi, fordi vi ikke var helt dygtige nok i dag. På fredag er der en ny kamp, og så handler det om at være skarp.

Er der slet ikke grund til bekymring?

- Det kan vi jo selv vælge. Vi kan da godt sige, at alt er en katastrofe, og hvordan det kan lade sig gøre. Men jeg ved godt, hvordan det kan lade sig gøre, og det er det, jeg har sat ord på nu. Jeg har ikke mindre tro på spillerne. Jeg kan ikke lide at tabe, og det kan spillerne heller ikke, men det kan godt ske, når man møder FC København, lyder det fra David Nielsen.

AGF møder FC Nordsjælland på fredag.