Dagens Spilforslag: Randers og AaB holder igen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Randers og AaB holder igen

Regn ikke med et festfyrværkeri i Superliga-kampens første halvleg mandag aften.

Mandag kl. 19.00
Randers FC – AaB
X ved pausen
2,16 @ NordicBet

Randers viste nye og aggressive takter i 2-3-nederlaget til FC Nordsjælland, der samtidig var Ricardo Moniz’ første kamp som cheftræner for bundholdet. Én ting forløb dog som så ofte før, da stillingen ved pausen var uafgjort, hvilket nu er forekommet i halvdelen af Randers’ kampe.

Andelen overgås ikke af andre hold i ligaen, men netop AaB kan dog fremvise samme mængde af pause-krydser, hvilket gør holdenes indbyrdes interessant set med betting-brillen på næsen.

På papiret møder AaB selvtillidsfyldte op til kampen efter to sejre i de sidste tre kampe, men den spinkle 1-0-gevinst mod FC Helsingør viste alligevel, at der mangler en del endnu, før holdet er stabilt nok til at spille med om de toppladser, der er klubbens officielle ambition.

Randers kan på den anden side tage mange gode ting med sig fra kampen mod FC Nordsjælland, og troen på, at bøtten snart vender synes at være på vej tilbage hos kronjyderne.

Ricardo Moniz vil sikkert gerne sende sit mandskab frem med fuld fart mod AaB, men nordjyderne er svære at knække før pausen, hvor holdet kun har lukket fire mål ind i sæsonens seks hidtidige udekampe.
Alt kan ske, når der kommer en ny cheftræner til ligaen, men meget tyder alligevel på, at odds 2,16 er en pæn betaling for, at Randers og AaB venter med den åbne slagudveksling til anden halvleg.