Video : Tipsbladet
Landshold

VM bliver uden Italien og Buffon

Selvom Italien havde bolden 75 procent af tiden, og klart flest chancer, så lykkedes det ikke at sikre sig avancement til næste sommers VM.

Sverige vandt overraskende 1-0 over Italien i Stokholm, og derfor var de blå-gule rejst til Milano i Italien for at forsvare føringen hjem.

Italienerne var godt klar over, at de ikke skulle forvente et svensk mandskab, som ville blæse frem af banen, og derfor var det et offensivt indstillet Italien, som gik ind til kampen.

Kampen startede ud med appeller for straffespark i begge ender og et gult kort til Emil Forsberg, der skubbede dommeren i frustration, men stille og roligt tog Italien kampen til sig og satte sig på bolden.

Det kastede flere chancer af sig, og blandt andet kunne topscoren i Serie A, Ciro Immobile, have bragt Italien foran i kampen.

Én enkelt gang lykkedes det at overliste FCK-målmanden, Robin Olsen, men heldigvis for Sverige var Andreas Granqvist vågen og fik afværget forsøget lige foran målstregen.

Stillingen ved pausen var derfor 0-0 - noget Sverige kunne være mest tilfreds med.

I anden halvleg fortsatte det italienske bombardement, og især Alessandro Florenzi havde en god mulighed for at sende italienerne i front, da hans afslutning gik snært forbi det svenske mål.

Sverige forsøgte sig kampen igennem med kontrastød, men det blev aldrig rigtigt helt farligt, og de italienske forsvarsspillere havde godt styr på de svenske angribere.

På trods af 23 forsøg lykkedes det ikke Italien at score det så afgørende mål, og dermed er Sverige klar til VM og italienerne kan i stedet se frem til en lang ferie til sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.