Video : Tipsbladet
VM

Irsk kaptajn: Vi har mere karakter og hjerte end danskerne

David Meyler mener ikke, at det danske landshold kan spille med lige så meget karakter og hjerte på banen, som de irske spillere kan

Tirsdag aften spilles den sidste og altafgørende playoff-kamp om en plads ved VM-slutrunden, når Danmark besøger Irland på Aviva Stadium i Dublin. Den irske anfører David Meyler havde karantæne til det første opgør, men ventes tilbage i startopstillingen i aften. Og han fortæller op til kampen, hvad der i hans optik adskiller det irske landshold fra det danske. Det gør han over for den irske avis Irish Independent.

- De er et rigtig godt hold, men de har ikke den karakter, det hjerte og det begær, som vi har. Jeg tror på vores træner. Jeg tror på spillerne, jeg tror på hele teamet omkring holdet. Jeg tror på alle, og jeg tror på, at vi kommer til VM.

Ifølge Meyler kan æren tilskrives landstræner Martin O'Neill, der har forberedt sine spillere på alt, hvad det danske landshold kan komme med. Og så får Martin O'Neill sine spillere sine spillere til at kæmpe til det sidste.

- Det starter med ham. Han ved alt om modstanderen, og det giver han videre til spillerne. Han er en fantastisk motivator, og han får spillerne op at køre. Om det er de ekstra løbemeter, den ekstra aflevering eller den ekstra tackling, så får han den ud af folk.

David Meyler ser det kun gå én vej i aften:

- Jeg ser kun ét muligt udfald, og det er at Irland kommer til VM. Jeg tror ikke, at nogen kan stå i vejen for os.

Lad os alligevel håbe, at Åge Hareides tropper kan stå imod, og modbevise David Meyler, når kampen fløjtes i gang kl. 20:45 i aften.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.