FCK-keeper skal til VM: Det er fantastisk stort
Foto: Getty Images
Landshold

FCK-keeper skal til VM: Det er fantastisk stort

Robin Olsen skal sammen med Sverige til VM i Rusland næste år, og den svenske keeper havde følelserne siddende uden på tøjet.

Flere gange måtte målmand Robin Olsen i aktion, og den svenske landsholdskeeper fik reddet den italienske storm af og sikrede mandag aften en svensk VM-billet, da Sverige kom fra udebanekampen mod Italien med en sejr.

Efter at have vundet første opgør med 1-0 på hjemmebanen i Sverige, var det altså nok for et undertippet svensk landsholds, der sendte Italien ud i mørket og ud af VM, inden det er begyndt. Det er første gang siden 1958, at Italien glipper en VM-slutrunde.

Efterfølgende var målmanden fra FC København lykkelig.

- Man føler sig tom. Der har været så mange følelser, og så gav man bare slip på det hele efter slutfløjtet. Nu er jeg træt i hovedet efter alt det her. Det er fantastisk stort. Fra at være dømt ude til at slå både Holland og Italien ud - det er noget, vi kan være stolte over, siger Robin Olsen til Aftonbladet.

Målmanden knep en tåre efter opgøret, fordi det var så unikt, det Sverige skabte ved at sende Italien ud og ved at nå playoff i en svær pulje, der også talte Frankrig og Holland.

- Den følelse er noget, jeg har aldrig har oplevet før. At græde lige efter slutfløjtet ... Jeg gav bare slip, og jeg var nødt til at lægge mig ned. Det kan ikke beskrives, og der kan ikke sættes ord på det, siger han.

Robin Olsen, 27 år, havde også sin tidligere holdkammerat i FCK Ludwig Augustinsson i startopstillingen, mens Johan Larsson fra Brøndby var på bænken for Sverige.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.