Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-scout: Overvejende sandsynligt at Poulsen vender tilbage

I øjeblikket er Nicolai Poulsen udlejet i Sarpsborg, men til nytår udløber hans lejeaftale. I den forbindelse står Randers FC klar til igen at tage imod spilleren.

Trods en købsoption i kontrakten har det altid været Randers' hensigt at beholde spilleren, der er lejet ud til norske Sarpsborg 08. 

Derfor har Randers FC også fulgt midtbanespilleren tæt, mens han har spillet i Eliteserien. Faktisk har klubben gennemset videoer, snakket med Sarpsborgs sportsdirektør og besøgt spilleren i Norge. 

Og nu kan det se ud til, at kronjyderne igen vil modtage spilleren i det nye år.

- Jeg vil sige, at det er overvejende sandsynligt, at Nicolai kommer hjem igen, men der er jo en mulighed for, at Sarpsborg vælger at købe ham, hvis de kan blive enige med Nicolai. Men jeg har ikke noget indtryk af, hvor tæt det er på. Der ligger bolden lidt hos dem, siger chefscout og assistenttræner, Rasmus Bertelsen, til Randers Amtsavis.

Scouten har dog været i dialog med spilleren, men det vil Rasmus Bertelsen ikke uddybe nærmere til avisen.

Desuden vurderer Randers-træneren, at ansættelsen af Ricardo Moniz ikke er en fordel for Nicolai Poulsen, der derfor ikke har fået muligheden for at gøre indtryk på cheftræneren.

Alligevel forsikrer Rasmus Bertelsen om, at den hollandske chef har stor respekt for spilleren, som har over 100 Randers-kampe på CV'et.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.