Hattrick sender Australien til VM
VM

Tre mål af Aston Villa-spilleren, Mile Jedinak, sikrede en sejr på 3-1 over Honduras. Australien er klar til VM.

Ganske bemærkelsesværdigt formåede Australien at kvalificere sig efter tre scoringer fra samme midtbanespiller, Mile Jedinak.

Alle tre mål faldt i anden halvleg, da Mile Jedinak viste sig særdeles skarp på dødboldene. Efter 54 minutter bankede han sin nation foran på et frispark, før han tyve minutter senere udbyggede føringen på et straffespark.

Bare fire minutter før kampen blev fløjtet af, fik selv samme spiller lov til at tage sig af endnu et straffespark. En mulighed, som Mile Jedinak udnyttede til fulde og sendte Australien direkte til VM i Rusland, eftersom den første kamp endte 0-0.

I playoff-opgørets overtid reducerede gæsterne til 3-1, da Maynor Figueroa scorede på en ripost.

Dermed er der kun en billet tilbage, og den vil tilhøre vinderen af kampen mellem Peru og New Zealand. Denne kamp sparkes i gang natten til torsdag klokken 03.15, dansk tid.