Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rosenborg-boss har ikke tænkt sig at sælge Bendtner

Den danske angriber tiltrækker stor opmærksomhed i øjeblikket, men Rosenborg vil meget gerne holde på ham frem til VM i det mindste.

Et norsk mesterskab, en potentiel titel som topscorer og en nominering til årets spiller i Eliteserien. Når ja - så scorede Nicklas Bendtner også på straffespark i Danmarks playoff-sejr over Irland. 

Man må i den grad sige, at Nicklas Bendtner har genfundet glæden ved at spille fodbold, og med en målform på 18 scoringer for Rosenborg må man forvente, at interessen kun vil stige for angriberen. 

Det ændrer dog ikke på, at Rosenborg vil holde på danskeren, så længe det er muligt.

- Vi ønsker ikke at fremme et salg af Nicklas, men det er positivt for Rosenborg, at han også gør det godt for Danmark, siger den sportslige direktør i den norske klub, Stig Inge Bjørnebye til NRK.

Tidligere har Rosenborg ellers solgt målglade spillere som Christian Gytkjær og Alexander Søderlund. Men da spørgsmålet om hvorvidt danskeren vil være i klubben frem til VM, er sportsdirektøren klar i mælet.

- Vi planlægger intet andet, siger Stig Inge Bjørnebye, der ikke vil afsløre, om klubben har modtaget konkret interesse omkring Nicklas Bendtner fra andre klubber. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.