Dagens Spilforslag: Dobbelt op på genfødte værter
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Dobbelt op på genfødte værter

Bahia er rykket fra nedrykningssumpen til topplaceringerne på bare otte kampe under holdets nye træner.

Fredag kl. 00.00
Bahia - Santos
1
2,00 @ NordicBet

Bemærk: Kampen afvikles natten mellem torsdag og fredag, hvorfor anbefalingen lægges ud som Dagens Spilforslaget til torsdag.

Bahia lå bare ét point over nedrykningsstregen, da Paulo César Carpegiani overtog trænerposten i klubben. Otte kampe senere ligger Bahia nummer 9 i den brasilianske liga med 10 point ned til nedrykningsstregen og en mulig billet til Copa Libdertadores i hånden.

Helt anderledes ser det ud for Santos, som lå nummer 2 i tabellen, da rutinerede Carpegiani overtog jobbet i Bahia. Nu ligger holdet på fjerdepladsen efter blot at have hentet 9 point i de seneste otte spillerunder.

Bahia har ikke tabt de sidste fem kampe, og på hjemmebane har holdet ikke tabt siden 27. august. Santos har tabt tre af de sidste fire kampe, mens holdet kun har vundet 2 af de sidste 13 kampe på fremmed græs.

Hjemmeholdet løber ind på Arena Fonte Nova med både selvtillid og formkurve helt i top, mens gæsterne altså virker anderledes groggy. Santos har spillet en del kampe uafgjort på udebane, så hvis man er til livrem og seler kan kampen spilles som hjemmesejr med draw no bet til odds 1,40.