Danmark kan få Italiens hotel i Rusland til VM
Foto: Getty Images
Landshold

Danmark kan få Italiens hotel i Rusland til VM

Italien havde lang tid i forvejen booket sig ind på et russisk hotel i forbindelse med VM, men siden de ikke er med, kan det nu gå til det danske landshold.

Italien missede mandag VM-kvalifikationen, da de blev slået over to kampe af Sverige med samlet 0-1 i to altafgørende playoff-kampe om at komme med til VM i Rusland. Det betyder, at det hotel, som de skulle have boet på i Rusland nu skal afbestilles.

Det giver nu Danmark muligheden for at booke sig ind på netop det sted, som italienerne i første omgang skulle have haft. Det fortæller administrerende direktør i DBU Claus Bretton-Meyer i et interview med TV 2.

Her forklarer han, at de store lande som eksempelvis Italien lang tid i forvejen har sat sig på de større venues, og derfor skal Danmark nu ud og se på, hvad man kan få fat i, og at ét af stederne nok er det som Italien havde sat sig på. Dog er det ikke sikkert, at det lige bliver dér, siger han.

- Nu er der stor forskel på, hvilke præferencer danskerne og italienerne har. Men det er klart, at vi også kan ende i en situation, hvor vi må tage det, vi kan få, siger Bretton-Meyer.

Lækkerheden på hotellet er ikke noget, som tæller højest. Det handler i højere grad om, hvor gode træningsbanerne er - og hvorvidt de danske landsholdspiller, der er med til slutrunden kan slappe af de omgivelser, man finder, tilføjer elitechefen i DBU Kim Hallberg.

DBU-toppen ved meget mere om, hvor man er tættest på kampene 1. december, hvor der er lodtrækning til grupperne. Her kan det dog allerede være for sent for forbundet, så de er allerede nu igang med at finde det perfekte sted, som altså kan ende med at blive Italiens sted.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.