Dagens Spilforslag: Helsingør giver sig ikke uden kamp
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Helsingør giver sig ikke uden kamp

Vi sigter efter mål på Helsingør Stadion fredag aften.

Klokken 19.00
FC Helsingør - Hobro IK
Begge hold scorer
1,85 @NordicBet

FC Helsingør slider med det i den nederste del af Superligaen men fik i forrige runde en optur med 2-0-hjemmesejren over Silkeborg IF. I den seneste runde blev det til et beskedent 1-2-nederlag til FC Midtjylland i Herning. 

FC Helsingør har hjemme hentet tre ud af de fire sejre, det er blevet til i denne sæson, og rent målscoringsmæssigt har holdet scoret i fire af syv hjemmekampe, hvilket naturligvis ikke i sig selv er et stærkt nok argument for dette bet. 

Men med Hobro som modstander hjælper det på det. Hobro IK-forsvaret har nemlig ikke været alt for stærke til at lukke helt af for modstander-scoringer. Godt nok er det absolut pænt kun at have lukket 18 mål ind i hele sæsonen, men i syv af de seneste otte Superliga-kampe har modstanderne fundet vej til netmaskerne. 

Inden 0-1-nederlaget til AaB i seneste spillerunde havde Hobro scoret i 11 Superliga-kampe i træk, hvilket understreger, at der normalt ikke er problemer med at få bolden i nettet. Og så ikke et ord om Pål Alexander Kirkevold. 

Helsingør-forsvaret har ikke haft det nemt i sæsonen, da det er blevet til modstander-.scoringer i 13 af de 15 spillede kampe. Tipsbladet.dk-optakten til kampen byder på 1-1 - den er købt herfra Dagens Spilforslag


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.