Messi udpeger to CL-favoritter
Foto: Getty Images
Champions League

Messi udpeger to CL-favoritter

Lionel Messi anser Manchester City og Paris Saint-Germain for at være de største Champions League-favoritter.

FC Barcelona startede sæsonen med transferuro og to smertefulde nederlag til Real Madrid, men siden sommeren har Lionel Messi og co. stormet derudaf. 

I den spanske liga topper de suverænt tabellen med 11 sejre og én enkelt uafgjort i 12 kampe, og de fører også an i deres Champions League-gruppe.

Alligevel anser Lionel Messi to andre hold som værende de bedste hold i Europa lige nu. Det fortæller han i et stort interview med spanske Marca:

- Manchester City og Paris Saint-Germain er de to stærkeste hold i øjeblikket. Indtil nu har de spillet sig frem til at være favoritter, men det er en lang og hård turnering, fortæller Messi, der dog ikke har tænkt sig at afskrive Real Madrid, selvom de forsvarende Champions League-vindere har vist blandet form dette efterår:

- Jeg udelukker aldrig Real Madrid, selvom de lige nu ikke henter de resultater, som alle forventer af dem. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at når vi når til den afgørende fase, vil de kæmpe med om alle titler, som de gør hvert år, fortæller argentineren.

FC Barcelonas næste kamp er søndag, når de spiller topkamp mod Valencia, der har spillet et flot efterår og indtager andenpladsen i La Liga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.