Mkhitaryan får ny tur i Mourinho-manegen
Foto: Getty Images
Premier League

Mkhitaryan får ny tur i Mourinho-manegen

José Mourinho er endnu engang ude med riven efter armenske Henrikh Mkhitaryan.

Henrik Mkhitaryan kom i sidste sæson til Manchester United fra Borussia Dortmund, og siden har armenerens karriere været lidt af en rutsjebanetur. 

Efter sidste sæsons tidligere nederlag på hjemmebane til Manchester City placerede José Mourinho offensivsspilleren på bænken i flere uger, men senere på sæsonen imponerede Mkhitaryan særligt i Europa League-turneringen, som United endte med at vinde.

I denne sæson startede armeneren så som fyr og flamme med assists og mål, men nu har han siddet over i to kampe for De Røde Djævle efter et formdyk. 

Han ikke har været god nok ifølge Mourinho:

- Jeg var ikke glad for hans seneste præstationer, og jeg taler ikke om én eller to kampe. Jeg snakker tre, fire eller fem kampe. Han startede sæsonen fremragende, men efter det er han kamp for kamp forsvundet i opgørerne.

- Han har scoret, lagt op, presset højt, holdt på bolden og ageret nummer 10 på holdet, men hans form har været for nedadgående. På et tidspunkt fik jeg nok, fordi de andre arbejder hårdt for at få deres chance. Så simpelt er det, fortæller José Mourinho ifølge SkySports.

Senere lørdag spiller Manchester United på hjemmebane mod oprykkerne fra Brighton. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.