Video : Tipsbladet
Premier League

Carrick tilbydes trænerrolle i Manchester United

Manchester United manager, Jose Mourinho, vil tilbyde Michael Carrick en rolle i trænerstaben, når den rutinerede midtbanespiller lægger støvlerne på hylden.

Klub-kaptajnen var fredag ​​aften ude og fortælle, at han har gennemgået en hjerteoperation, men at han snart vil være tilgængelig for sin træner.

Mourinho fortalte, efter Manchester Uniteds 1-0 sejr over Brighton & Hove Albion lørdag, at den 36-årige ønsker at fortsætte som spiller i denne sæson, og at Carrick første efter sæsonen vil træffe en beslutning om fremtiden.

Michael Carrick har gennemgået en række træneruddannelser, ligesom han også har arbejdet med klubbens unge talenter på træningsanlægget, Aon Training Complex, og midtbanespilleren kunne sagtens tage dette et skridt op på et senere tidspunkt, fortæller Mourinho.

- Michael, som person, er vigtigere, end Michael som spiller. Vi gav ham tid til at slappe af og være sikker på, at han træffer den rigtige beslutning om, hvornår han ønsker at spille, og hvornår han vil stoppe, sagde den portugisiske manager.

- Han ved, at der er en plads til ham i trænerstaben, hvis han vil. Når han er klar, er der en plads til ham. Jeg vil have det, bestyrelsen ønsker det, og ejeren ønsker det. Så Michael er i en fordelagtigt situation. Hans fremtid vil være hos os, uddyber Mourinho inden han slå fast, at Carrick ikke lægger støvlerne på hylden omgående.

- Han vil til rådighed for os resten af ​​sæsonen, og nu føler han sig klar til at vende tilbage. Han træner med os, så han er en ekstra mulighed for os. Vi har brug for spillere, og Michael ønsker at spille, så jeg er glad, slutter Jose Mourinho.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.