Video : Tipsbladet
1. division

Esbjerg-sportsdirektør: Vi skulle have haft 10 point mere

Esbjergs hollandske sportsdirektør, Ted van Leeuwen, er ikke tilfreds med klubbens præstationer i efteråret.

Ganske skuffende for Esbjerg måtte de i sidste sæson konstatere, at evnerne ikke rakte til en ny sæson i Superligaen. Blikket var dog rettet mod en hurtig tilbagevenden til det fineste selskab, og der blev handlet ind til det formål.

Sportsdirektør, Ted van Leeuwen, var manden, der hentede ukendte rumænere og georgiere til vestkysten, og den karismatiske hollænder havde store forventninger til Esbjerg-mandskabet.

De første 18 kampe i NordicBet Ligaen er dog ikke forløbet uden problemer, og Esbjerg ligger blot nummer fire med 31 point. Det er fire point færre end Vejle på førstepladsen. Ted van Leeuwen er da heller ikke helt tilfreds med sæsonens udbytte.

- Vi skulle have haft 10 point mere i dette efterår, og vores hjemmebane har været forfærdelig. Jeg tæller kun to gode hjemmekampe, mod HB Køge og Brabrand, og det er jo alt, alt for lidt, fortæller hollænderen til Jydske Vestkysten.

Esbjerg skal i dag en tur til Herfølge Stadion, hvor HB Køge er modstanderen, når der fløjtes op til kamp klokken 14.30.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.