Gilberto Macena: Flytter til Horsens, når jeg stopper i Thailand
Foto: Getty Images
Generelle

Gilberto Macena: Flytter til Horsens, når jeg stopper i Thailand

Den brasilianske angriber, der har scoret 87 mål for AC Horsens, håber på, at han en dag kan spille for klubben igen.

AC Horsens har i de disse dage fint besøg på træningsanlægget, hvor klubbens tidligere angriber Gilberto Macena træner med.

Angriberen er på kontrakt i thailandske Bangkok United, men har ikke spillet siden maj på grund af en korsbåndsskade, så det er ikke aktuelt med et skifte til AC Horsens i denne omgang. Men i fremtiden vil Gilberto Macena ikke udelukke at vende tilbage til Danmark og Horsens - ja, faktisk lover han at vende tilbage til byen, når eventyret i Thailand er overstået.

- Jeg får kun en uges ferie hos mine forældre i Brasilien i denne omgang. Jeg har foretrukket to uger i Horsens, dels på grund af træningen, dels på grund af mine danske venner. Jeg flytter til Horsens, når jeg stopper i Thailand. Min kontrakt er på et år plus et års option. Jeg håber, jeg kan bevare mit niveau, så jeg kan spille for AC Horsens igen, men jeg vil ikke ødelægge mit gode navn i Horsens, hvis jeg føler, jeg er blevet for dårlig. Men hvorfor skulle jeg det? Jeg har ikke problemer, hverken med alderen eller vægten, siger angriberen til Horsens Folkeblad.

Målet for Gilberto Macena er ifølge ham selv at komme tilbage til Horsens og runde de 100 mål for klubben. Han har selv scoringsrekorden i klubben med 87 mål. 

Macena er 33 år og forlod i 2012 Horsens til fordel for kinesiske Luneng. Han har siden været lidt omkring, men lader til at have fundet sig til rette i thailandsk fodbold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.