Video : Tipsbladet
Superliga

Boilesen revser sit FCK-hold: Det er uacceptabelt

Nicolai Boilesen er ikke tilfreds med sit holds præstation mod FC Nordsjælland.

Op og ned synes at være devisen for FC København i denne sæson. I sidste spillerunde blev det til en 5-1-sejr over Lyngby BK, men i går kom de igen ned på jorden.

Her stak FC Nordsjælland nemlig en kæp i hjulet på mestrene, da de i Parken fik scoret to mål i kampens første 45 minutter og et enkelt af slagsen i anden halvleg, så FC Københavns ene mål af Pieros Sotiriou ikke var nok.

Derfor efterlader den tabte kamp også Nicolai Boilesen med følelse af magtesløshed.

- Vores 2. halvleg er uacceptabel. Det er ikke, fordi vi spiller en sindssygt dårligt i 1. halvleg, men de scorer så to mål på to minutter. Vi kommer på 1-2 og har en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen.

- Alt kunne ske i 2. halvleg. Men jeg ved ikke, hvad der sker. Vi laver mange tekniske fejl og måske mangler vi noget vilje. Da de så kommer på 3-1, knækker vi og har det svært resten af kampen. Hvis jeg vidste, hvad der gik galt, ville jeg naturligvis ændre det – men ingen tvivl om, at det her er uacceptabelt i en klub som vores, siger Nicolai Boilesen til fck.dk.

FC København ligger på femtepladsen med 25 point, hvilket er hele 17 point færre end Brøndby IF, der topper ligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.