Video : Tipsbladet
Champions League

Simeone efter Champions League-exit: Der er ingen undskyldninger

Diego Simeone var ikke tilfreds med at ryge ud af Champions League-gruppespillet.

I de seneste sæsoner i Champions League har Atlético Madrid været en af de mest succesfulde mandskaber med to finalepladser, en semifinaleplads og en exit i kvartfinalen, men i går måtte det spanske storhold sande, at gruppespillet blev endestationen i år.

Atlético Madrid skulle vinde på udebane mod Chelsea, mens Roma samtidig ikke måtte besejre Qarabag. Ingen af delene lykkedes. Atlético Madrid fik 1-1 på Stamford Bridge, mens Roma vandt 1-0.

Dermed kan Diego Simeone nu begynde at forberede sit mandskab på at spille Europa League, som de vandt i 2010 og 2012.Den argentinske manager var skuffet over at ryge ud af Champions League, men tager nu den nye udfordring op.

- Det er en del af fodbold. Det gør ondt, men der er ingen undskyldninger. Ansvaret er vores. Det kan blive en ny udfordring for os. Alt der er skidt, kan vi vende til noget positivt, fortælleren træneren ifølge nyhedsbureauet, AFP.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.