Video : Tipsbladet
Premier League

Pogba har karantæne mod City: Åbner nu op om det røde kort mod Arsenal

Paul Pogba er ude med karantæne mod Manchester City, da han fik rødt kort mod Arsenal i den seneste runde. Nu gør han det klart, at han ikke fandt kendelsen helt retfærdig.

Manchester United møder Manchester City søndag i Premier League, hvor sidstnævnte kan tage et stort skridt mod mesterskabet, da de med en sejr vil være 11 point foran United på andenpladsen.

Her må Manchester United undvære deres franske midtbanespiller Paul Pogba, som fik direkte rødt kort i opgøret mod Arsenal i den seneste runde i den bedste engelske række - og nu fortæller Pogba om, hvad der skete, da han fik det røde kort.

TV-billederne var meget klare, da han trådte direkte ned på Hector Bellerins bagside af knæet, men ved pressemødet efter Manchester Uniteds kamp mod CSKA Moskva i Champions League åbnede Pogba helt op om, hvad der skete under kampen mellem ham og Bellerin.

- Hector ved godt, at jeg aldrig ville tackle ham på den måde. Desværre for mig, så troede jeg, at han ville blive på fødderne, og han kom i en position, som var svær for mig, så jeg gjorde det. Det ser meget skidt ud, men intentionen var slet ikke sådan, siger Pogba.

Franskmanden har dog stor tiltro til sit hold, og gør det klart, at selvom han ikke kan være med, så vil han sørge for at give dem masser af energi, ligesom der også være være en fantastisk atmosfære på stadion til sådan en stor kamp med masser af store spillere.

- Det er kampe, som man gerne vil være med til, men desværre kan jeg ikke være med. Jeg kan dog hjælpe holdet mentalt, slår Pogba fast.

Kampen mellem Manchester United og City spilles klokken 17.30 på Old Trafford.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.