Video : Tipsbladet
Champions League

Dortmund-ros til rekord-Ronaldo før Ballon d'Or

Dortmund-træneren Peter Bosz roser den portugisiske verdensstjerne efter Real Madrids 3-2 sejr over tyskerne onsdag aften.

Cristiano Ronaldo vælter i målrekorder. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men onsdag slog portugiseren alligevel endnu en af slagsen.

Real Madrid-stjernen scorede nemlig onsdag til 2-0, da de spanske mestre besejrede Borussia Dortmund med 3-2 i Champions League-gruppespillets sidste runde på Santiago Bernabeu.

Målet var portugiserens niende i efterårets gruppespil, hvilket gør ham til nuværende topscorer i turneringen, men Cristiano Ronaldo bliver nu også den første spiller nogensinde til at score i samtlige seks gruppekampe. 

Præstationen tiltrækker da også ros fra Dortmund-træneren Peter Bosz:

- Enhver fodboldfan nyder at se på spillere som Ronaldo. Hans tilstedeværelse og lyst til at score er så fantastisk. Han er aggressiv. Det er fantastisk for enhver fodboldfan at overvære, fortæller den hollandske træner efter nederlaget til Real Madrid til uefa.com ifølge BT.

Cristiano Ronaldo tangerede med scoringen også rekorden for flest mål i gruppespillet nogensinde.

Portugiseren har nu scoret vanvittige 60 mål i Champions Leagues gruppespil, og den rekord deler han nu med ingen ringere end sit argentinske nemesis, Lionel Messi.

Målrekorderne kommer forud for torsdagens Ballon d'Or-prisuddeling, hvor Cristiano Ronaldo er storfavorit til at vinde sin femte guldbold.

Skulle det ske, vil superstjernen endnu engang tangere Lionel Messi, der også har modtaget hæderen fem gange i sin karriere.

Cristiano Ronaldo står også noteret for rekorden for flest mål i et enkelt gruppespil (11) og rekorden for flest mål i hele Champions League-turneringen (114). 

Portugiserens Champions League-rekorder indeholder også mål fra hans tid i Manchester United. I videoen over artiklen kan du se nogle af portugiserens bedste momenter i den røde trøje. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.