Petter Andersson: Jeg har været rådgiver for truppen i FC Midtjylland
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Petter Andersson: Jeg har været rådgiver for truppen i FC Midtjylland

Den tidligere fodboldspiller Petter Andersson fortæller, at han i år har arbejdet som rådgiver for dele af truppen i FC Midtjylland.

For et år siden måtte Petter Andersson indstille karrieren, efter svenskeren var blevet ramt af en meget alvorlig skade og fik et tilbagefald i træning. Den tidligere FC Midtjylland-profil var med til at vinde det første og hidtil eneste trofæ til den danske klub i sommeren 2015, hvor FC Midtjylland blev mester.

Siden gik karrieren dog ned af bakke for Andersson, primært fordi han var så uheldig med skader.

Nu er den 32-årige midtbanespiller, der nåede at spille 73 Superliga-kampe for FC Midtjylland og scorede 19 gange, så i gang med at finde sin plads i tiden efter fodboldspiller, og han fortæller til Lunds Podcast, at han faktisk har haft noget arbejde i FC Midtjylland.

Det handler om, at Petter Andersson gerne vil være en slags rådgiver, som skal være med til at udvikle spillere, og den rolle har han så taget en smule fat på i FC Midtjylland.

- Jeg har ikke præsenteret så meget endnu, faktisk. Det her år har jeg været i min gamle klub Midtjylland, efter jeg afsluttede min karriere. Jeg har arbejdet som personlig rådgiver for A-truppen. Jeg har hjulpet de spillere, der har ønsket at få rådgivning i forhold til optimering af deres udvikling og forudsætninger, siger Petter Andersson til Lundhs Podcast.

Han forklarer, at Kristoffer Olsson var en af de spillere, han startede med at hjælpe i Midtjylland.

- Det er mest spillere i Midtjylland lige nu, men spillere skifter også klub jo. Kristoffer Olsson, som er i AIK, begyndte jeg at hjælpe i Midtjylland, og jeg hjælper ham fortsat med mit koncept. Nu har jeg også nogen i Hammerby, som jeg hjælper, efter jeg var der i et halvt år og lærte personen at kende, siger han.

Efter stoppet i Midtjylland skiftede Andersson tilbage til Stockholm-klubben Hammerby, hvor han aldrig kom i aktion på grund af knæskaden, der også endte med at koste karrieren for Andersson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.