Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby hylder tidligere træner

Den mest vindende Brøndby-træner gennem tiden, Ebbe Skovdahl, får sin helt egen lounge på Brøndby Stadion

Det er den gamle Sportsbar 1964, der er blevet bygget om, og som nu hedder Ebbe Skovdahl Fan Lounge med billeder af hans store triumfer i spidsen for Brøndby IF.

Loungen indvies på søndag inden kampen mod AGF, og Brøndby-direktør, Ole Palmå, glæder sig over at kunne hylde den tidligere mestertræner.

- Brøndby IF har en stolt historie, og Ebbe Skovdahl er bærende del af den historie. Hans Brøndby-hold henrykkede fodboldfans i almindelighed og Brøndby-fans i særdelshed, så det er både fortjent og helt naturligt, at Ebbe Skovdahl får sin egen lounge og bliver en cementeret del af Brøndby Stadion, fortæller Brøndby-direktør Ole Palmå.

Hovedpersonen selv er også stolt over at få en lounge opkaldt efter sig.

- Jeg er så stolt og beæret over, at man vil lave sådan en lounge med nit navn, for det er bestemt ikke noget, jeg har bedt om. Jeg er meget glad og har lige været ovre og se den. Det ser meget flot ud, lyder det fra Ebbe Skovdahl.

Ebbe Skovdahl stod i sin tid i Brøndby IF bag fire mesterskaber, tre pokaltitler og flere triumfer i europæisk fodbold – bl.a. sejren over Liverpool på Anfield i 1995, der betød af den livslange Liverpool-fan sendte den engelske storklub ud af UEFA Cup’en.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.