Video: Bendtner nettede for tredje gang i Europa League
Foto: Getty Images
Europa League

Video: Bendtner nettede for tredje gang i Europa League

Rosenborg fik torsdag aften 1-1 i udekampen mod Vardar i Europa League, og her stod danske Nicklas Bendtner for nordmændenes mål.

Rosenborg var allerede ude af Europa League, da de torsdag aften var i kamp mod Vardar fra Makedonien. Men ikke desto mindre var Nicklas Bendtner ikke færdig med at score mål i denne efterårssæson.

Kampen endte 1-1, og den danske scoring kom i de sidste sekunder af anden halvleg, da Rosenborg blev idømt et straftespark, og her er Nicklas Bendtner deres faste skytte. Det er han ikke uden grund - og endnu engang i denne sæson scorede han sikkert.

For mens målmand Gacevski gik til højre for danskeren, så lagde Bendtner bolden over i venstreside, og gjorde det til 1-1 så sikkert som et amen i kirken. 

Det var dog gået en smule skævt for Rosenborg i begyndelsen af kampen, da Ytalo sendte makedonerne foran med 1-0, men med Bendtners udligning, som kampens sidste scoring blev det til en pointdeler mellem de to hold.

Bendtner var dog ikke den eneste dansker i opgøret, da også Jacob Rasmussen var med på den centrale midtbane for de norske mestre, der nu har spillet deres sidste kamp i denne sæson, der i Norge følger kalenderåret.

I puljens anden kamp var der en sand gruppefinale mellem Real Sociedad og Zenit, hvor sidstnævnte endte med at tage en 3-1-sejr og førstepladsen i gruppen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.