Agent: Dansk interesse for tidligere Liverpool-spiller
Damien Plessis i duel med Nicklas Bendtner. Foto: Getty Images
Superliga

Agent: Dansk interesse for tidligere Liverpool-spiller

Danske klubber har fået øjnene for op midtbanespilleren Damien Plessis, der blandt andet har tre Premier League-kampe for Liverpool på CV'et.

Da Rafael Benitez placerede midtbanespilleren Damien Plessis i Liverpools startopstilling til Premier League-matchen mod Arsenal den 5. april 2008, var der nok mange, der så måbende til. Plessis spillede hele kampen og gjorde ifølge Benitez en god figur i opgøret, der endte 1-1 - i øvrigt med Nicklas Bendtner som målscorer for Arsenal.

Efterfølgende spillede franskmanden også mod både Birmingham og Sunderland i Premier League, men stille og roligt ebbede Damien Plessis' Liverpool-karriere ud, og i 2010 drog han videre til den græske storklub Panathinaikos, hvor han var i to år. Siden har karrieren budt på ophold i mindre klubber - senest svenske Örebro.

Nu kan pilen pege mod Danmark for 29-årige Plessis, der aktuelt er fri på markedet. Flere danske klubber har et godt øje til det tidligere Liverpool-talent.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået et par henvendelser fra danske klubber, og vi er lige nu i dialog. Det er for tidligt at sige, hvad der kommer til at ske, men Damien er meget åben for at spille i Danmark, siger Plessis' agent, Romadi Kidane, til tipsbladet.dk.

Agenten ønsker ikke at udtale sig om, hvilke danske klubber der viser interesse for Damien Plessis.

Den 29-årige franskmand har repræsenteret en lang række af de franske U-landshold, og han står blandt andet noteret for en enkelt U21-landskamp. Plessis' foretrukne position er på den defensive midtbane. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.