Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-anfører udelukker ikke kontraktforlængelse

Johan Larsson vil ikke afvise at forlænge sin kontrakt med Brøndby IF, som udløber om et år.

Den svenske højreback er åben over for at forlænge sin kontrakt med Brøndby IF, men fortæller samtidig, at han ikke er blevet kontaktet omkring en eventuel forlængelse.

– Det er Troels, du skal snakke med om det. Det er op til ham, om han vil have mig. Jeg har det super godt her, så jeg ser ingen grund til at tænke ud af Danmark. Lige nu går det godt, men som sagt, er det ikke noget, vi har snakket om, så vi må se, hvad der sker, siger han til 3pont.dk.

For et år siden havde Brøndbys anfører ellers ingen planer om at forlænge sin kontrakt, og han gjorde det klart, at han ville forlade Brøndby, når hans kontrakt udløber. 

Nu har piben fået en anden lyd, men endnu er det ikke blevet til nogle forhandlinger, og det kan skyldes, at Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, har meget at se til for tiden, da der er flere spillere, som har kontraktudløb inden for den nærmeste fremtid.

Sportschefen skal dog ikke vente for længe, for til sommer er Johan Larsson fri til at forhandle med andre klubber, og derfor forventer backen også, at der kommer forhandlinger inden længe.

Svenskeren har været i Brøndby siden 2015, hvor han kom til fra den svenske klub IF Elfsborg. Siden er det blevet til 76 kampe og seks mål for de blå-gule fra vestegnen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.