Dagens Spilforslag: City holder målet rent mod Swansea
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: City holder målet rent mod Swansea

Ederson har gode chancer for at præstere sæsonens 8. clean sheet i Premier League, når suveræne City skal en tur til Swansea.

Onsdag kl. 20.45
Swansea - Manchester City
City vinder til nul
2,05 @ NordicBet

Manchester City er ustoppelige i Premier League, hvor holdet har vundet 15 af sæsonens 16 første kampe. På udebane står holdet med 8-0-0 og målscoren 20-5, hvor den seneste skalp i form af 2-1-sejren over Manchester United nok er den, der vejer tungest.

Swansea ligger som ventet under stregen, selv om holdet vandt med 1-0 på en forholdsvis sen scoring mod West Bromwich i sidste runde. Samlet står Swansea dog med beskedne 2-1-5 på hjemmebane, hvor målscoren hedder 5-10.

Udfordringen for Manchester City bliver at holde dampen og motivationen oppe i et program, som mildest talt er kontrastfyldt. Det lykkedes ikke helt i Champions League, hvor den ligegyldige udekamp mod Shakhtar Donetsk blev tabt.

Man kan frygte en lignende og antiklimatisk reaktion her, men på den anden side handler dette opgør altså om vigtige point, og så må kulisseforskellen fra Old Trafford til Liberty Stadium være til at overkomme for City.

Manchester City har holdt målet rent i hver anden udekamp, mens Swansea har forladt hjemmebanen uden at score i fire af otte tilfælde. Summen af dette gør, at et City-hold i storform skal have gode chancer for at vinde til nul ude mod et Swansea-hold, der har tabt seks af de sidste otte kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.