Solbakken om Atletico-mødet: I Parken spiller vi sjældent dårlige kampe
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Europa League

Solbakken om Atletico-mødet: I Parken spiller vi sjældent dårlige kampe

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, er godt tilfreds med at starte på hjemmebane mod Atletico Madrid.

Det blev den sportsligt sværeste kamp, som FC København kunne få, da de danske mestre mandag blev trukket til at møde Atletico Madrid i Europa Leagues første knockoutfase.

Men så ender det i stedet med en kassekamp, hvor spillere som Antoine Griezmann, Koke og Diego Godin bør kunne være nok til at fylde Telia Parken og dermed gøre det til et økonomisk attraktivt opgør for FC København.

Selv om FCK ingenlunde er favorit til kampen, er Ståle Solbakken fortrøstningsfuld, fordi han tror på, at klubben har en chance - specielt med en start hjemme i Telia Parken.

- Det er for tidligt at sige, hvordan vi skal gribe kampene an. Hjemme i Parken spiller vi sjældent dårlige kampe europæisk. Der kan alt ske. Så jeg tror, det er godt, at vi starter i Parken. Malmø tabte vist 5-0 eller 6-0 på udebane hos Atlético, ræsonnerer Ståle Solbakken i Berlingske.

FC København har ikke haft den bedste sæson, men i europæisk regi bør klubben kunne finde trøst i, at det trods alt er endt med avancement fra Europa League-gruppespillet. Det kan måske også være med til at inspirere Superliga-foråret. I øjeblikket ligger FCK blot nummer seks i rækken med 26 point for 19 kampe.

Første møde mod Atletico Madrid er som sagt på banen i København, 15. februar, mens der er returkamp en uge senere i Madrid.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.