Randers-formand: Gravgaard skal fokusere på det sportslige - det er der brug for
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-formand: Gravgaard skal fokusere på det sportslige - det er der brug for

Bestyrelsen i Randers FC er ikke utilfredse med Michael Gravgaards indsat som administrerende direktør. Ledelsesrokaden i klubben handler i stedet om at navngive tingene, som de i forvejen er.

Det lød dramatisk, da danske medier i går kunne berette, at Michael Gravgaard ville træde tilbage som administrerende direktør i Randers FC. Han fortsætter dog som sportsdirektør og såkaldt ordførende direktør, mens økonomidirektør Henrik Jørgensen træder et trin op på organisationsstigen.

Den nye rollefordeling skal dog ikke opfattes sådan, at bestyrelsen i Randers FC er utilfreds med Gravgaards virke som chef. Det slår formand Per Hastrup fast og forklarer samtidig, at det handler om at give folkene i ledelsen en titel, som afspejler deres daglige arbejde.

- Det har været sådan længe, at Henrik Jørgensen har været inde over flere af de administrerende opgaver, og derfor har vi valgt at lade det træde helt igennem ved at gøre ham til administrerende direktør. Det betyder ikke, at vi er utilfredse med Michael Gravgaard. Men han skal nu koncentrere sig endnu mere om det sportslige, og det er der vist også brug for, siger Per Hastrup til Randers Amtsavis.

Han henviser selvfølgelig til, at Randers FC ligger på sidstepladsen i Superligaen, efter holdet mandag aften rundede et svagt 2017 af med at tabe 0-4 hjemme mod FC Midtjylland. 

Dermed har Randers-mandskabet hentet blot 33 point i hele året, hvilket er dårligst af de 12 hold, der har været i Superligaen fra start til slut. Det er desuden kun seks point mere end Hobro IK, der først rykkede op i sommer. 

Randers-fansene skal dog ikke forvente store omvæltninger i truppen til januar, selv om situationen ser skidt ud for holdet. 

- Udgangspunktet er, at vi arbejder med det, vi har, og så må vi se, om vi ikke kan få noget endnu bedre ud af det. I forhold til efteråret kan det jo næsten kun blive bedre, sagde Michael Gravgaard tidligere på dagen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.