Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Ajax intensiverer interessen for U21-landsholdets anfører

Den hollandske storklub Ajax har ifølge BT holdt øje med Mathias Jensen i næsten et år, og interessen er taget til de seneste måneder. FC Nordsjælland er dog ikke videre interesseret i at sælge.

Det kan godt være, at Mathias Jensen kun er 21 år gammel, men han er vant til at bære et anførerbind. Det gør han både på det danske U21-landshold og i FC Nordsjælland, når Patrick Mtiliga ikke spiller.

Dermed kommer det næppe som et chok for ret mange, at midtbaneprofilen tiltrækker sig interesse fra udlandet, og en af dem, der holder øje, er Ajax. BT skriver, at hollænderne har kigget på Jensen i næsten et år, og at interessen er blevet intensiveret inden for de seneste måneder.

Sportschef Carsten V. Jensen, at Ajax kigger på FC Nordsjællands spillere generelt, og at det blot er én blandt mange. Men FCN har det seneste halve år oplevet en sand affolkning af profiler, og klubben er ikke opsat på at sælge.

- Det er ikke et mål for os at sælge stamspillere i dette transfervindue, vi vil som udgangspunkt gerne se, hvor langt vi kan nå med det her hold – og så må vi se, hvordan det ser ud til sommer, siger Carsten V. Jensen til BT.

Hvis vi medregner sommertransfervinduet og det forestående januarvindue, vil FC Nordsjælland inden for et halvt år tid have mistet folk som Stanislav Lobotka, Marcus Ingvartsen, Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Patrick Mtiliga og Emiliano Marcondes.

Holdet ligger aktuelt nummer tre i Superligaen, der netop er gået på vinterferie. Turneringen begynder igen til februar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.