Casillas meldes færdig i Porto - Premier League-klub lurer på spanieren
Foto: Getty Images
Generelle

Casillas meldes færdig i Porto - Premier League-klub lurer på spanieren

Tidligere Real Madrid-keeper Iker Casillas kan meget vel være færdig i FC Porto allerede i januar.

36-årige Iker Casillas var i sidste sæson med til at sætte en stopper for FC Københavns forhåbninger om videre deltagelse i Champions League, da han og Porto gik videre fra gruppespillet sammen med Leicester.

Siden har der dog ikke været meget at glæde sig over for Iker Casillas, der er røget ud på et sidespor i FC Porto og i dette efterår har været henvist til bænken efter et skænderi med træner Sergio Conceicao.

Og det kommer med stor sandsynlighed til at betyde et farvel til Casillas i januar, for Porto er ikke videre interesseret i at holde på målmanden, melder mediet A Bola.

Samtidig er der interesse for Real Madrid-legenden fra det engelske, hvor Newcastle United og manager Rafael Benitez, der ligeledes har en fortid i Real Madrid, gerne gør målmanden til Premier League-målmand. De to nåede i øvrigt ikke at arbejde sammen i Real Madrid, idet Iker Casillas skiftede væk fra klubben i 2015, og Benitez blev manager for klubben i 2016.

Casillas fylder 37 år i maj - han er ikke længere en del af Spaniens landshold, som han nåede at spille 167 landskampe for, ligesom han spillede 510 La Liga-kampe for Real Madrid i en lang og flot karriere i spansk fodbold.

Casillas blev fem gange i træk kåret til verdens bedste målmand - fra 2008 til og med 2013.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.