Simeone bekræfter: En dag vil Griezmann få lov til at skifte klub
Foto: Getty Images
Premier League

Simeone bekræfter: En dag vil Griezmann få lov til at skifte klub

Diego Simeone har bekræftet, at Antoine Griezmann vil få lov til at forlade Atlético Madrid.

I løbet af sommerens transfervindue valgte Antoine Griezmann at forlænge sin kontrakt med Atlético Madrid, som samtidig sikrede sig en højere frikøbsklausul på franskmanden.

Det kom som lidt af en overraskelse, for Griezmann var meldt på vej til Manchester United, men franskmanden besluttede sig for, at han ikke kunne forlade Atlético Madrid, mens den spanske storklub var ramt af en transferkarantæne.

Den karantæne er nu udløbet, og fra årsskiftet kan klubben glæde sig over at kunne råde over Diego Costa og Vitolo, som de trods transferkarantænen har købt hos henholdsvis Chelsea og Sevilla.

Dermed er der lagt op til, at Griezmann kan få lov til at forlade hovedstadsklubben, da der er hentet erstatninger ind. Og ifølge klubbens træner, Diego Simeone, vil den eftertragtede franskmand også få lov til at skifte klub.

- Selvfølgelig vil Griezmann få lov til at skifte på et tidspunkt, på samme måde som Costa og Arda Turan også fik lov til at skifte på et tidspunkt, fortæller Simeone til L’Equipe.

- Jeg elsker mine spillere meget, og jeg vil se dem vokse. Jeg er ikke utaknemmelig. Hvis en spiller kommer til mig og siger ”Træner, jeg har en alletiders mulighed for at spille for et bestemt hold, jeg vil skifte.” Hvis spilleren har gjort alt, han kunne for mig, som Griezmann gør, er det ikke noget problem. Jeg ved, at han har brug for at vokse.

Guillem Balague, der er ekspert i spansk fodbold, tror, at Griezmann bliver i Atlético Madrid frem til sommer, men derefter vil franskmanden formentlig skifte, og mulighederne er flere.

- Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain og Real Madrid vil have ham. Jeg tror ikke, at han har aftalt noget med nogen klub endnu. Atlético har snakket med Barcelona om Griezmann, men igen er der ikke noget, der er blevet aftalt, siger Balague ifølge Sky Sports.

- Destinationen vil blive besluttet af Griezmann og kun Griezmann. Han er åben over for alle disse muligheder. I øjeblikket føler jeg, at Manchester United og Barcelona er foran de andre klubber.