Video : Tipsbladet
Serie A

Hamšik afviser sammenligning med Maradona

Marek Hamšik vil ikke høre tale om sammenligningerne mellem ham og Diego Maradona, efter han lørdag tangerede den argentinske legendes målrekord

Da Marek Hamšik gjorde det til 3-0 for Napoli i Serie A-kampen mod Torino lørdag aften, var det hans mål nummer 115 i den lyseblå trøje. Dermed kom han op på siden af den største legende af dem alle i Napoli, den argentinske legende Diego Maradona. Men på sin egen hjemmeside afviser han enhver sammenligning mellem ham og Maradona. Det skriver Football Italia.

- Det eneste jeg har tilfælles med Maradona er antallet af mål jeg har scoret for Napoli. Maradona var en unik spiller, exceptionel, en legende i Napoli og fodbold i hele verden.

Den slovakiske kaptajn for både klub og landshold er dog godt klar over, at det er en flot milepæl, han har nået. Selvom han i lang tid har vist, at han en dag ville nå dertil

- Jeg vidste det ville ske, og jeg følte ikke noget pres. Jeg vidste, at jeg skulle give alt jeg havde, og at det ville føre mig til at nå Maradonas rekord. Og det er rart, at jeg har det. Jeg er også glad, fordi 115 mål er ret mange for en midtbanespiller. 

Maradona skulle da også bruge næsten halvt så mange kampe på at nå sin måltotal. Blot 259 kampe brugte han på at nå 115 mål, mens Marek Hamšik har brugt 477 kampe på at nå det samme. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.