Hearts stopper Celtics rekordstime
Foto: Steve Welsh/Getty Images
Generelle

Hearts stopper Celtics rekordstime

Efter 69 hjemlige kampe i streg uden nederlag, blev Celtics stime brudt mod Hearts, der vandt med hele 4-0

Før i dag havde Celtic ikke tabt en kamp i skotsk regi siden den 11. maj 2016. Det var  St. Johnstone, som i en ligakamp vandt 2-1 på hjemmebane i en kamp, der dog ikke forhindrede Celtic i at hjemføre det skotske mesterskab. Siden da har Celtic ikke lidt nederlag i hele 69 kampe i streg. Dermed har de slået deres egen britiske rekord, der før lød på 63 kampe uden nederlag.

Men søndag blev stimen stoppet af Hearts, der hjemme i Edinburgh vandt med hele 4-0 over de seneste seks års skotske mestre. Det var derfor også med eftertryk, at Celtic måtte lide det første nederlag i hjemligt regi i mere end halvandet år.

Mål af Harry Cochrane, Kyle Lafferty og to gange Manuel Milinkovic fik endelig kål på Celtic. Efter at have været ubesejret hele sidste sæson, skulle Brendan Rodgers' tropper 18 kampe ind i denne sæson, før det lykkedes en hjemlig modstander at besejre dem.

Selvom de 69 kampe uden nederlag er en klar britisk rekord, er der stadig langt op til den europæiske rekord. Den sidder rumænske Steaua Bucharest på, der mellem 1985 og 1989 formåede at spille hele 104 nationale kampe uden at tabe. Den rekort skal Celtic nu starte forfra på at indhente.

På trods af nederlaget fører Celtic stadig den skotske Premiership. De har ganske vist kun to point ned til Aberdeen på andenpladsen, men har til gengæld også en kamp i baghånden i forhold til forfølgerne. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.