Ballon d'Or-vinder stopper karrieren: Kaka vandt alle de store trofæer
Foto: Getty Images
Generelle

Ballon d'Or-vinder stopper karrieren: Kaka vandt alle de store trofæer

Med Champions League, VM for klubhold og VM for landshold under bæltet samt nationale mesterskaber i Spanien og Italien kan Kaka takke af for karrieren med god samvittighed.

Ballon d'Or-vinderen fra 2007, Kaka, stopper nu officielt sin aktive karriere som fodboldspiller. Det kan den nu tidligere brasilianske offensivspiller fortælle på de sociale medier Twitter og Instagram.

Dermed bliver der ikke mere at se til spilleren, som under europæiske himmelstrøg gjorde sig bemærket for Milan og Real Madrid, hvor han særligt for den italienske klub kunne fejre store triumfer som Champions League, og for det brasilianske landshold vandt han i den periode VM i 2002.

På de to førnævnte sociale medier har Kaka lagt et billede op med en tekst på både engensk og portugisisk, som takker de højere magter for, hvad han har opnået som fodboldspiller.

- Fader, det har været meget mere end jeg kunne forestille mig. Tak! Jeg er nu klar til den næste oplevelse. I jesu navn. Amen, skriver Kaka, som poserer i en t-shirt med teksten 'I belong to Jesus', som ikke lægger skjul på sit forhold til kristendommen.

Som vinder af Ballon d'Or er Kaka samtidig også den sidste spiller, som modtog prisen efter Ronaldo og Messi efterfølgende har overtaget showet fuldstændig og delt priserne mellem sig i årene efter.

Selvom det aldrig blev den store succes for Kaka rent personligt i Real Madrid, så var han med på holdet, der vandt det spanske mesterskab i 2012. Efter opholdet i den spanske klub tog han tilbage til Milan, hvorefter ophold hos Amerikanske Orlando og brasilianske Sao Paulo ventede.

På landsholdet blev det i alt til 92 landskampe for Kaka, som spillede sin sidste kamp for Seleção i maj 2016, hvor han kom ind i sejren på 2-0 over Panama.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.