Atletico sælger billetter helt ned til 10 euro til kampen mod FCK
Foto: Getty Images
Europa League

Atletico sælger billetter helt ned til 10 euro til kampen mod FCK

Atletico Madrid sender en række af deres billetter til Europa League-opgøret mod FCK ned til spotpris.

Mens salget til Europa Leagues 16/1-finale mellem FC København og Atletico Madrid buldrer derudaf med over 25.000 solgte billetter allerede nu, så lokker man i den spanske hovedstad med meget billige billetter.

På Atletico Madrids officielle hjemmeside fremgår det, at klubmedlemmer nu kan få billetter helt ned til 10 Euro stykket, som svarer til godt 75 kroner. Hvis man ikke er klubmedlem er prisen dog det dobbelte. Men måske er det en god mandelgave-idé alligevel.

Ikke desto mindre giver det mulighed for en forholdvist billig kamp, hvis man alligevel befinder sig i den spanske hovedstad. Pladserne til disse billetter er i hjørnene på Atleticos nybyggede Wanda Metropolitano.

De fleste billetter ligger dog i et prisleje mellem 230 kroner og 520 kroner for de mest eftertragtede pladser på stadion, men hvis man er hurtig kan de altså også fås langt billigere. De allerdyreste billetter til kampen koster knap 1000 kroner, og her kommer man til at sidde lige over udskiftningsbænkene.

Dermed er det ikke samtlige billetter, som nærmest bliver kastet i nakken af folk i Madrid.

Udekampen i Madrid er returkampen i de to opgør, og den spilles 22. februar, mens den første kamp i Parken bliver spillet 15. februar, hvor de danske mestre skal jagte sensationen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.