Video : Tipsbladet
Premier League

Everton-talent benovet over Rooneys tilbagevenden

Dominic Calvert-Lewin indrømmer at han var benovet over Wayne Rooney, da han vendte tilbage til Everton og siger, at han har lært meget fra den tidligere engelske kaptajn.

Den 20-årige angriber indrømmede, at han var glad, da han hørte, at Rooney forlod Manchester United efter 13 år for at vende tilbage til sin barndomsklub i sommer.

Rooney har også været i god form for Everton denne sæson og scorede 10 mål i 23 kampe før deres kamp mod Swansea mandag aften.

- Jeg var lykkelig, da jeg hørte, at han kom ind, og jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg var lidt benovet, da han kom ind første gang, som enhver ung fodboldspiller ville være, fortæller Calvert-Lewin til FourFourTwo og uddyber.

- Han har hjulpet mig rigtig meget faktisk, og du har brug for al den hjælp, du kan få som en ung center-forward i Premier League.

- Han har forklaret mig små detaljer om at være angriber, men det er de små ting der gør den store forskel, og når du sætter dem alle sammen, bliver du en mere komplet spiller.

- Han har lært mig meget om positionering og kropsform, der har gjort spillet nemmere, slutter han.

Everton fik en elendig start på sæsonen, og Ronald Koeman røg på porten i oktober, men det unge Everton-talent, Dominic Calvert-Lewin, har scoret seks mål i 28 kampe denne sæson og har spillet en afgørende rolle i deres genoprejsning de seneste uger.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.