Schöne og Ajax ude af pokalen: De sidste fire år er endt i skam
Foto: Getty Images
Benelux

Schöne og Ajax ude af pokalen: De sidste fire år er endt i skam

Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne måtte onsdag aften sige farvel til den hollandske pokalturnering sammen med Ajax, der røg ud efter straffesparkskonkurrence. Og danskeren er godt og grundigt irriteret.

Kasper Dolberg og Lasse Schöne var begge i startopstillingen, da Ajax onsdag røg ud af den hollandske cupturnering, og det er fjerde år i træk, at Ajax ikke spiller cupfodbold efter årsskiftet.

Onsdag var det efter 120 minutters fodbold og straffesparkskonkurrence, at Ajax blev sendt ud af turneringen mod FC Twente. Justin Kluivert havde bragt Ajax foran tidligt i opgøret, men der blev udlignet, og i straffesparkskonkurrencen misbrugte Matthias de Ligt det afgørende straffespark.

Mens Kasper Dolberg var blevet udskiftet, scorede Lasse Schöne fra pletten i straffesparkskonkurrencen, men det var ikke nok, og danskeren havde efterfølgende svært ved at skjule sin skuffelse over at være ude af KNVB Cup.

- Jeg er rigtig træt af det her, sagde Lasse Schöne til Voetbal International og forklarede:

- Nogle siger, at cuppen ikke en vigtig titel, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg ved, hvad det vil sige at være i en finale med Ajax, og det har man lyst til hvert eneste år. De sidste fire år er endt i skam, og det har været slut før vinterpausen hver eneste gang, siger Lasse Schöne.

Ajax kan ikke helt gå på vinterpause endnu, for holdet spiller den 24. december klokken 14.30 hjemme mod Willem II. Sidste kamp i ligaen, inden de 18 hold i den hollandske række går på en vinterpause.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.