Video : Tipsbladet
La Liga

Kjær og Krohn Dehli skal have ny træner i Sevilla

Den spanske klub har valgt at fyre sin cheftræner, Eduardo Berizzo, blot en måned efter han blev behandlet for prostatakræft.

Sevilla FC bekræfter på sin hjemmeside, at man hat valgt at opsige samarbejdet med den argentinske træner, Eduardo Berizzo.

Det sker efter den argentinske for bare en måned siden blev behandlet for prostatakræft.

- Bestyrelsen i Sevilla FC har på et møde fredag d. 22​​ december taget beslutningen om at afskedige Eduardo Berizzo, på grund af dårlige resultater.

- Sevilla FC ønsker at udtrykke sin taknemmelighed over for Eduardo Berizzo for sin professionalisme og engagement i arbejdet, samt den gode behandling af alle i klubben siden sin han begyndte.

Sevilla FC fortæller samtidig, at de allerede er begyndt diskussioner om ansættelse af  enny træner for, hvilket forventes afsluttet på bagsiden af ​​juleferien.

Klubben indtager en øjeblikkelig femteplads i La Liga, ligesom de står over for Manchester United i Europa League til februar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.