Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Manchester City nærmer sig van Dijk

Manchester City er ved at nærme sig Virgil van Dijk, som Liverpool også længe har forsøgt at købe.

Der er seks dage til, at transfervinduet åbner, og her har Pep Guardiola planer om at forstærke sig i det centrale forsvar. Det har Manchester City-manageren offentligt givet udtryk for, og det ser nu ud til, at Premier Leagues førerhold er ved at få en ny spiller i folden.

Den engelske avis, the Telegraph, hævder, at Manchester City nærmer sig et køb af den hollandske landsholdsspiller, Virgil van Dijk.

Southampton-stjernen har længe været eftertragtet hos flere af de største klubber i England, hvor Chelsea og især Liverpool også tidligere har været meldt interesserede. Det tyder dog nu på, at Manchester City køber midterforsvareren for £60 millioner i Southampton, hvor han har kontrakt frem til 2022.

I løbet af sommerens transfervindue forsøgte Pep Guardiola også på at hente en forstærkning ind til det centrale forsvar, men det lykkedes ikke. Det har efterladt Manchester City utroligt sårbare på det seneste, hvor både John Stones og Vincent Kompany har været ude med skader. Dermed har Guardiola været nødt til at spille med franske Eliaquim Mangala, som han ikke lader til at have meget tiltro til.

Hvis Manchester City formår at lokke van Dijk væk fra Southampton i det kommende transfervindue, vil hollænderen ifølge the Telegraph gå ind som tredjevalg i det centrale forsvar, hvor Nicolas Otamendi og John Stones har bygget et stærkt makkerskab op.

Glipper det for de Guardiola at tilknytte van Dijk, der i løbet af de seneste år har været at regne blandt de bedste midterforsvarere i Premier League, har han i Iñigo Martinez og Jonny Evans til billigere alternativer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.