Mbappe om Neymar: Folks opfattelse stemmer ikke med virkeligheden
Foto: Getty Images
Ligue 1

Mbappe om Neymar: Folks opfattelse stemmer ikke med virkeligheden

Kylian Mbappe gør i et interview det klart, hvordan Neymar i virkeligheden er at spille sammen med.

2017 har været året, hvor Kylian Mbappe virkelig stemplede ind. Først i Monaco, hvor han spillede dem frem til semifinalen i Champions League, og sidenhen skiftede han til PSG på en lejeaftale, der bliver gjort permanent til sommer for 1,3 milliarder kroner. Han er dermed allerede en stor stjerne, men i PSG er der én, der er lidt større end ham. 

Det er Neymar, og i et med den spanske sportsavis Marca, fortæller Mbappe, hvordan det er at spille sammen med brasilianeren, som ligeledes ankom i sommer til den franske hovedstadsklub til en pris på 1,65 millarder kroner fra Barcelona.

- Folk udefra ser kun Neymar på banen, men det er ikke sådan han er. Man ser ham lave tricks og driblinger, og man tror, at han kun gør det for sin egen skyld, at han er egoistisk og kun tænker på sig selv. Men når man deler omklædningsrum med ham, så finder man ud af, at det ikke hænger sådan sammen. Han er en meget venlig person, som interesserer sig for andre. Han er rar, og han spiller altid først og fremmest for holdet, siger han og fortsætter:

- Det er sandt nok, at hans spillestil handler meget om driblinger og finter, men man beder ham ikke om at stoppe, fordi han gør det så godt. Der er ingen, der kan drible som ham. Han er en spiller, som han vinde titler for os, og det skal vi jo udnytte, siger Mbappe.

I interviewet kommer det franske stortalent også ind på det kommende møde med Real Madrid i ottendedelsfinalen i Champions League, hvor han slår fast, at det er en rigtig god mulighed for PSG at bevise, hvad de er i stand til.

- Vi er de to bedste hold i verden. Real Madrid har vundet to Champions League-trofæer i træk, og vi vokser. Jeg tror, det bliver en fremragende dyst, og jeg regner med vi kommer til Santiago Bernabeu for at spille os videre, siger den franske angriber.

Kampene mellem PSG og Real Madrid spilles 14. februar og 6. marts, og de lægger ud i Madrid.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.