Video : Tipsbladet
Premier League

Lloris: Kane i liga med Ronaldo og Messi

Ifølge Hugo Lloris er Harry Kane blandt verdens absolut bedste spillere – helt oppe på siden af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Da Tottenham i forgårs spillede mod Southampton, slog Harry Kane en over 20 år gammel rekord af Alan Shearer, da han med sin 39. scoring i Premier League blev den spillet, der har scoret flest mål i ligaen på et enkelt kalender.

Samtidig var det Kanes 54. mål i alle turneringer i 2017, hvilket er henholdsvis to og tre flere end Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Selvom de sidste ti udgaver af Ballon d’Or er vundet af enten Messi eller Ronaldo, mener Tottenhams målmand, Hugo Lloris, at Harry Kane også bør regnes inde i billedet om at være verdens bedste spiller.

- Med spillere som Messi og Ronaldo er det svært at fange dem. Men Harry er på siden af dem, og han er stadig ung. Han har sit hoved med sig, og han har ydmyghed. Det er nøglen.

- Jeg har aldrig spillet med en angriber, som var i stand til at score så mange mål på et år. Jeg har spillet sammen med mange topangribere, og han er nok den bedste, siger Lloris til The Telegraph.

Harry Kane har scoret otte hattricks i år, og de sidste to sæsoner er han blevet topscorer i Premier League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.