Målmandskiks hjalp AC Milan til point mod Fiorentina
Foto: Getty Images
Serie A

Målmandskiks hjalp AC Milan til point mod Fiorentina

AC Milan og Fiorentina spillede lørdag 1-1 i den italienske Serie A.

AC Milan skulle lørdag forsøge at bygge videre på den forløsende sejr over ærkerivalerne Inter i den italienske pokalturnering tidligere på ugen.

Storklubben befandt sig inden kampen på en 11. plads i Serie A, så der var vigtige point på spil, da de besøgte Fiorentina.

Gæsterne havde Gianluigi Donnarumma tilbage i målet, efter at storebror Antonio Donnarumma fik debut med Inter. Det viste sig at være en god idé.

Fiorentina havde flere gode muligheder, der tvang det 18-årige målmandstalent ud i en del fremragende redninger i hans kamp nummer 100 for AC Milan. 

Kampen var meget lige, men med 20 minutter igen af kampen kunne Donnarumma ikke redde Milan længere. Cristiano Biraghi smækkede et fantastisk indlæg i feltet, som Giovanni Simeone headede i kassen. 1-0 til hjemmeholdet.

AC Milan svarede dog hurtigt igen.

Suso, der sammen med Donnarumma var blandt Milans bedste, trykkede af fra kanten af feltet, men skudforsøget blev reddet. Fiorentina-keeperen, Marco Sportiello, formåede dog slet ikke at afværge muligheden optimalt, da han parerede bolden direkte ud for fødderne af indskiftede Hakan Calhanoglu, der stille og roligt sparkede gæsterne tilbage i opgøret. 1-1.

Til sidst var det Milan, der var tættest på at sikre sig sejren, men det blev ikke til flere mål. De to hold spillede således 1-1 i dagens tidligere Serie A-opgør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.