Video : Tipsbladet
Premier League

David Silva forklarer fravær: Nyfødt søn kæmper for livet

I tre af Manchester Citys fem seneste kampe har David Silva ikke været i truppen. Det skyldes, at spanieren i december fik en søn, der blev født alt for tidligt, og som nu kæmper for sit liv.

Det har undret, hvorfor David Silva pludselig var ude af Manchester Citys kamptrup og kun har været med i to af de seneste fem kampe. Onsdag eftermiddag kom den spanske kreatør dog med en forklaring, der må siges at undskylde hans fravær.

Silva blev i december far til en søn, som blev født alt for tidligt. Mateo, som sønnen hedder, kæmper nu hårdt for sit liv, og Silva har prioriteret at være hos sin familie i den svære tid. 

- Jeg vil takke jer alle for den kærlighed og gode ønsker, jeg har fået de sidste par uger, særligt tak til mine holdkammerater, manageren og alle i klubben for at forstå min situation, indleder Silva en besked, som han har lagt på Twitter.

- Jeg vil også dele med jer fødslen af min søn Mateo, som blev født ekstremt tidligt, og som kæmper dag for dag med hjælp fra lægerne.

Silva sad over første gang, da City slog Tottenham 4-1 den 16. december. Han var desuden tilbage med anførerbindet på armen i Vincent Kompanys fravær, da holdet i går vandt 3-1 over Watford.

Hans manager, Pep Guardiola, har offentligt givet sin støtte til landsmanden og sagt, at Silva får lov til at være væk, så længe han har brug for. Om så holdet får nul point i hans fravær, er familie det vigtigste, lyder det fra Guardiola.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.