Video : Tipsbladet
Superliga

Kicker: Danskerglade Gladbach har budt på FC Midtjylland-spiller

Der er interesse for FC Midtjyllands unge forsvarsspiller, Andreas Poulsen, fra en tysk Bundesliga-klub.

I denne sæson har den 18-årige Andreas Poulsen fået fire førsteholdskampe for FC Midtjylland, og forsvarsspilleren har i de kampe gjort en ganske fornuftig figur.

Talentet er stort hos venstrebacken, som har spillet fire U/19-landskampe for Danmark, og det har de tilsyneladende fået øjnene op for hos Bundesliga-klubben, Gladbach.

Det tyske fodboldmagasin, Kicker, skriver på sin hjemmeside i dag, at den danskerglade klub arbejder på at købe Andreas Poulsen i FC Midtjylland, som kun har papir på forsvarstalentet frem til 2019.

Gladbach har ifølge Kicker allerede afgivet et bud på den danske forsvarsspiller, som passer ind i tyskernes filosofi, som er at købe unge, talentfulde spillere. Ekstra Bladet erfarer, at buddet fra Gladbach er på mindst otte millioner kroner. 

Andreas Poulsen er endvidere tiltænkt en rolle som backup for den tidligere FC København-spiller, Oscar Wendt, som i øjeblikket ikke har decideret konkurrence på venstre back.

Der har i de seneste par år været to danske forsvarsspillere i Bundesliga-klubben. I sommer forlod Andreas Christensen klubben igen efter to års lejeophold fra Chelsea. Derimod er Jannik Vestergaard stadig at finde i klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.