Virgil van Dijk i syvende himmel: Sikke en aften

Verdens dyreste forsvarsspiller blev matchvinder i Liverpools sejr over Everton i FA Cup.

Næppe havde mange udtænkt Virgil van Dijk en stor rolle i gårsdagens kamp mellem Liverpool og Everton i FA Cup.

Ikke desto mindre gjorde debutanten sig særdeles bemærket, da han sikrede videre avancement for Liverpool med målet til 2-1 i anden halvleg. Som forventet var Virgil van Dijk naturligvis i godt humør efter kampen.

- Sikke en aften. Det var velfortjent. Det føltes fantastisk at være med til det her, og målet er meget specielt for mig og min familie, sagde forsvarsspilleren til BBC.

Den 26-årige hollænder, der kostede i omegnen af 625 millioner kroner, tillægger hjemmebanen stor betydning oven på gårsdagens triumf.

- At spille på Anfield for Liverpool er en drøm for enhver spiller. At score et mål er endnu mere specielt, tilføjer han.

Med seks minutter tilbage af kampen blev debutant-kassen sendt i netmaskerne. Forinden havde James Milner scoret på straffespark, før Gylfi Sigurdsson bragte spændingen tilbage i opgøret med udlingingen til 1-1.

Nu kan Virgil van Dijk håbe på endnu en startplads, når Liverpool FC møder topholdet fra Manchester City. Denne kamp spilles den 14. januar klokken 17.